מלון רבאי 12 הינו מלון בדירוג 3 כוכבים הממוקם במרכז העיר במרחק קצר מבית האופרה המפורסם, ומבזיליקת סטפן.
במלון חדרים אופנתיים ומעוצבים מודרנית, עם טלווזיה חכמה, פינת קפה ובדירות האירוח המשודרגות ישנו גם סלון, חדר שינה ומטבחון. בחדרים אלו תמצאו גם מרפסת קטנה עם נוף לבזיליקה.
המיקום של המלון נחשב למצויין. הוא קרוב למסעדות רבות, תחבורה ציבורית רחבה, שדרת אנדראשי היוקרתית ואטרקציות נספות.
במלון שירות קבלה פעיל 24/7 והוא מציע גם ארוחת בוקר בתשלום נוסף.
במלון ישנה מערכת קירור לקיץ וחימום בחורף.
המחיר משתנה בהתאם לעונה, סוג החדר והרכב האורחים. לרוב המחיר נע בין 75 ל 120 יורו ללילה לזוג.
פפריקה של סיור – עשינו עם בן, סיור קליל, מצחיק ושנון, נותן הרבה ערך מוסף, מקבל משמעות רבה יותר כשמגיעים לזמן קצוב. עובר בנקודות החובה ופשוט כיףףףף של סיור. ממולץ ביום הראשון או השני של השהות שלכם.
חייבת להמליץ על שייט לילי ועל טיול לברך דנובה שהיה פשוט וואו. שידרג לנו את השהייה בבודפשט עם ילדים (14,12,8). הכל באווירה קלילה ומעניינת.