נעים להכיר אני בר 👋
שמי בר קראוס ואני אוהב לטייל בעולם, ולכן החלטתי להפוך את האהבה שלי למקצוע.
הרומן שלי עם הדרכת טיולים החל בבודפשט, אני חי ונושם את העיר. הגעתי לבודפשט בעקבות אחי שלמד רפואה. גרנו ביחד שנה, והוא היה בעצם המדריך שלי בעיר שהקסימה אותי מהרגע הראשון. החלטתי להדביק גם ישראלים אחרים באהבתי.
במהלך השנים, החלטתי לקחת את האהבה שלי לבודפשט ולהעביר אותה הלאה גם אליכם.
הקמתי סיורים ברחבי העולם בקונספט לא רגיל, שונה ומיוחד.
היה לי חשוב לבנות סיורים יחודיים, כאלה שגם אני הייתי נהנה להצטרף אליהם:
מעמיקים… אבל קלילים
מצחיקים… וגם מרגשים
מלאי תוכן עדכני… שגם עושים כבוד להיסטוריה המקומית!
הדרכת ישראלים בבודפשט היא סגירת מעגל מרגשת עבורי.
סבא שלי, מרדכי ז״ל, הוא ניצול של שואת יהודי הונגריה, ואני בטוח שאם הוא היה חי הוא היה מאוד גאה בי על כך שאני חושף את הישראלים לעיר הולדתו האהובה וגם עושה כבוד ליהדות הונגריה.
יאללה, בואו לטייל איתנו בבודפשט, אני מבטיח שתתאהבו בה כמוני!
הסיורים שלי
פפריקה של סיור – סיור מיוחד מעניין וקליל שיחשוף אתכם לתרבות, להיסטוריה, לכלכלה, לפוליטיקה, לחיי הלילה, להתפתחות של העיר בשנים האחרונות. במהלך הסיור נבקר במקומות ובאתרים הכי חשובים בבודפשט.
פפריקה של סיור – עשינו עם בן, סיור קליל, מצחיק ושנון, נותן הרבה ערך מוסף, מקבל משמעות רבה יותר כשמגיעים לזמן קצוב. עובר בנקודות החובה ופשוט כיףףףף של סיור. ממולץ ביום הראשון או השני של השהות שלכם.
נצא מהעיר לאזור הכפרי והקסום של הונגריה לטיול של יום שלם. כפר אומנים, נופים מרהיבים, קרבות אבירים, מזחלות הרים ועוד המון הפתעות.
חייבת להמליץ על שייט לילי ועל טיול לברך דנובה שהיה פשוט וואו. שידרג לנו את השהייה בבודפשט עם ילדים (14,12,8). הכל באווירה קלילה ומעניינת.
שייט לילי מרהיב לאורך נהר הדנובה, בבודפשט הקסומה בשעת שקיעה! עם משקה לבחירה , הדרכה מעניינת ומוזיקה שמתאימה בול לאווירה.
תמיד שואלים אותנו מה must בבודפשט? התשובה היא: הצד של בודה ומצודת הדייגים! במהלך הסיור נחזור בזמן לתקופת ימי הביניים ונעבור ברחובות ובסמטאות העתיקות ביותר בבודה!
הרובע המעניין ביותר בבודפשט! המשלב בית כנסת, גרפיטי, אומנות רחוב, אווירה היפסטרית ומרכז חיי הלילה של העיר.
דרך חברת EZ Bp – בוא להכיר את בודפשט דרך ארבעה גלגלים! נחצה את הנהר לצד ההררי של בודפשט (בודה) ונגיע למקום הכי יפה בבודפשט – מצודת הדייגים. סיור כיפי וחוויתי עם הסברים קלילים ונופים מדהימים!
רוצים להצטרף אלינו לסיור?
הזמנת הסיור פשוטה ומהירה, פשוט מלאו את את הטופס עם הפרטים שלכם ומיד לאחר מכן, בחרו את הסיורים שתרצו ונתראה בבודפשט
שימו לב
- לאחר שנרשמתם אנחנו צריכים קצת זמן לטפל בהזמנתכם ונשיב במייל חוזר עם כל הפרטים (נקודת מפגש, שעה וכו׳) עד 24 שעות
- התשלום במזומן בתחילת בסיור.